Velkommen til BizPerformer’s 30-dages gratis prøveperiode!

Vi er begejstrede for at byde dig velkommen til vores trivselsplatform, der er designet til at styrke dine HR-processer. Du har nu en unik mulighed for at optimere dit firma’s HR-indsats helt og særdeles gratis.

Ved blot at klikke på følgende link bliver du dirigeret til vores brugervenlige onboardingsportal. Portalen er dit springbræt til en mere effektiv administration.

BizPerformer-teamet

Tag det første skridt med os!

Her har du mulighed for at tilmelde dit firma og tage det første skridt mod en forbedret arbejdsmiljøkultur og øget medarbejdertrivsel. Med vores 30-dages prøveperiode kan du udforske MinTrivsel pulsmåling.

Når du er på vores onboardingsportal, vil du blive guidet til at indtaste relevante oplysninger om dit firma. Dette hjælper os med at tilpasse platformen til netop dine behov. Herefter kan du oprette din administratorprofil, der giver dig adgang til at tilpasse og administrere platformen efter dine præferencer.

Kom i mål med din HR-strategi for trivselsudvikling

Vores trivselsplatform er designet til at øge medarbejderengagementet, lette HR-administrationen og skabe en mere sammenhængende arbejdsplads. Med adgang til platformen, kan du afprøve hvordan BizPerformer kan hjælpe dig med din virksomheds HR-strategi omkring trivsel.

Alt dette, kan du altså komme i gang med, helt gratis, uden nogen forpligtelser


Du kan altid kontakte vores dedikerede supportteam, hvis du har spørgsmål undervejs.

HR-administration-med-BizPerformer
blue-color-benytter-mintrivsel

Gratis Prøveperiode

  • Første 30 dage gratis
  • MinTrivsel trivselmåling
  • Trivselsoversigt over dine medarbejdere
  • 2 afdelinger med hver 30 medarbejdere
  • Onboarding
  • Support

Få adgang til BizPerformer nemt og enkelt

Få adgang til BizPerformers MinTrivsel pulsmåling, der genererer en oversigt over dine medarbejderes trivsel. Resultatet vises på din virksomhedsside på BizPerformers platform. Nemme overskuelige grafer viser hvor der er behov for en indsats for at optimere trivslen.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest muligt for at drøfte mulighederne og for at få din virksomhed ombord. Vi ser frem til at høre fra dig!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dit Navn
bliv-ringet-op-af-bizperformer-kontakt

Kickstart din rejse mod en mere effektiv HR-forvaltning og øget medarbejdertrivsel i dag!