Teamet

Teamet

Velkommen til BizPerformer teamet!

Vi er alle sammen motiveret af at gøre en forskel for medarbejdertrivsel og arbejder flittig med højt humør.

Per Spiegal Johansen

CEO & Partner

“Mine mange års erfaringer indenfor mit arbejde med HR med leder- og medarbejderudvikling, har bekræftet at der er et behov for én digital platform, der servicerer HR og tilgodeser medarbejdertrivsel fra on-boarding, virksomhedskultur og kommunikation til karriereudvikling og out-placement. Vi er kommet for at blive!”

Christian Gravgaard

CTO & Partner

“Ved mine mange års erfaringer fra at servicere virksomheder på tværs af brancher med IT-løsninger, kender jeg hvor vigtig det er at medarbejdertrivsel er i centrum. Det er min passion at skabe én brugervenlig platform der blandt andet støtter HR i hurtig og let betjening af puls trivselsmåling.”

Christina Reinstein Hansen

Salgskonsulent

Telefon: +45 3038 2581
E-mail: [email protected]

“Jeg er meget social, har let til grin og er altid positiv. Elsker at møde nye mennesker for at præsentere vores HR redskab så jeg kan være med til at gøre en kæmpe forskel for jeres medarbejdere.”

Lise Frederiksen

Trivsels- og Udviklingskonsulent

Telefon: +45 7025 8090
E-mail: [email protected]

“Min motivation som trivselskonsulent stammer fra ønsket om og evnerne til at forbedre menneskers trivsel og virksomheders succes. Jeg brænder for at skabe positiv forandring.”

Janet Spiegal Johansen

Marketingsansvarlig

“Det er vigtig for mig at kunne fremme forståelse og anvendelse af vores trivselsmåling produkt gennem tekster og storytelling. Jeg selv trives ved at kunne gøre en forskel.”

Har du spørgsmål? Kontakt os og få en samtale om, hvad BizPerformer kan gøre for din virksomhed.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.