BizPerformer’s skarpe priser

Skab værdi for din virksomhed og spar samtidig penge

BizPerformer benytter sig af en værdibaseret prisstrategi, som fokuserer på at skabe en fair pris for vores kunder baseret på værdien af vores tjenester.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en unik oplevelse med vores platform, og vi mener, at vores prisstrategi er en af de måder, hvorpå vi kan sikre, at vores kunder får mest muligt ud af deres investering.

Med vores værdibaserede prisstrategi kan vores kunder være sikre på, at de betaler for det, der virkelig betyder noget – og det er en høj kvalitet, effektiv og pålidelig tjeneste, der vil hjælpe dem med at øge trivslen på deres arbejdsplads.

Start-up pakke

Få mest muligt ud af din virksomhed med vores startup-pakke

Vores startup-pakke giver kunderne mulighed for at få en flyvende start med BizPerformer og opnå bedre trivsel og produktivitet på arbejdspladsen. Pakken indeholder alt det nødvendige for at komme i gang og få succes med vores platform.

Vælg din pakke her

Du kan nemt tilmelde dig en af vores pakker ved at udfylde formularen nedenfor. Hvis du har spørgsmål eller har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Selected Value: 5
F.eks.: Jeg vil gerne ringes op den. 04-11-2023 mellem 11:00-12:00